Plaatsing van zonnepanelen voor zowel bedrijven als particulieren

Yvo Pellens bvba hecht belang aan vakmanschap. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij dat vakmanschap helemaal op punt hebben kunnen zetten. Ondertussen kunnen wij dan ook met de nodige zorg zonnepanelen voor zowel bedrijven als particulieren vlot en professioneel plaatsen. Eerst en vooral komen wij langs om de nodige berekeningen te doen in verband met het noodzakelijk aantal cellen. Dit kan gaan van 1 tot 1000 cellen: bekijk het zelf op onze foto's!

Zonnepanelen zijn een duurzame rendabele oplossing. Uw huis wordt voorzien van elektriciteit via de zon, waardoor u enorm bespaart op uw energiefactuur. Bovendien is dit beter voor het milieu. Daarbovenop brengen wij al het papierwerk betreffende de subsidies voor groene energie voor u in orde! Zo hoeft u zich om niets zorgen te maken. Ten slotte kunnen wij u ook helpen met allerhande domotica-toepassingen waardoor u uw energierekening nog beter in het oog kan houden.

Maar ook op andere vlakken kunnen wij u helpen. Zo kunnen wij ook zorgen voor een optimale brandbeveiliging, tot en met de aansluiting van sprinklerinstallaties. Yvo Pellens bvba uit Hechtel-Eksel kan u eveneens helpen met de aansluiting van goed gestructureerde databekabeling voor data, telefonie, video en controlesignalen.

Contacteer ons gerust voor meer informatie en telefoneer ons meteen voor een afspraak!

Back to Top