Jarenlange ervaring op vlak van industriële elektriciteitswerken

Yvo Pellens bvba kan u helpen op verschillende vlakken met betrekking tot industriële elektriciteitswerken. Ons professioneel team van 12 vakmannen kan u onder andere helpen met de vernieuwing en/of onderhoud van uw zekeringskasten. Verder bouwen wij stuurborden, verdeelborden en vermogensborden op maat.

Ook voor de automatisering van al uw machines, zoals bijvoorbeeld PLC-besturing, bent u bij ons aan het juiste adres. Of wilt u groen gaan in uw bedrijf en heeft u nood aan de plaatsing en installatie van zonnepanelen op grote schaal? Yvo Pellens installeert panelen tot 1000 cellen. Ten slotte zijn wij ook gespecialiseerd in domotica en kunnen wij u helpen met het afstemmen van verlichting en verwarming naar aan- en afwezigheid.

Uiteraard gaan wij op elk vlak professioneel aan de slag en komen wij eerst eens langs bij u om de werkzaamheden optimaal in te kunnen schatten. Vervolgens stellen we een gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor u op. Zo zetten we onze samenwerking meteen vlot en duidelijk in.

Yvo Pellens bvba uit Hechtel-Eksel heeft jarenlange ervaring en zorgt er gegarandeerd voor dat alles volgens uw wens wordt gerealiseerd. Bent u particulier? Dan kunnen wij u ook helpen! Contacteer ons voor extra informatie of bel ons voor een afspraak!

Back to Top