Laat alles vlot verlopen in uw bedrijf met een degelijke databekabeling

De bedrijven van vandaag kunnen niet meer functioneren zonder een degelijke databekabeling. Een correcte aansluiting is hierbij ook van zeer groot belang voor een vlotte werking op lange termijn. Het team van Yvo Pellens bvba is hier weer uw beste optie.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van databekabeling voor data-, telefonie-, video- en controlesignalen. Hierbij houden wij de aansluiting van de infrastructuur op vlak van switches, access points, routers en meer nauwkeurig in het oog.

De innovatie op vlak van databekabeling gaat razendsnel. Daarom is het zeer belangrijk dat u een team van vakmannen laat inzetten voor deze job. Yvo Pellens bvba in Hechtel-Eksel is op de hoogte van de laatste technologieën en daarom opnieuw de beste keuze!

Ook op vlak van andere elektriciteitswerken kunt u op ons rekenen. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen u helpen met de installatie van zonnepanelen, domotica-toepassingen en brandbeveiliging. Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie! U kan ons bereiken via de contactpagina of via telefoon. Wij maken graag een afspraak met u om alles eens grondig te bekijken, de nodige berekeningen te doen en vervolgens een gedetailleerde offerte op te stellen.

Back to Top