Yvo Pellens bvba helpt u met de brandbeveiliging van uw huis of bedrijf

Yvo Pellens bvba kan u helpen met deskundig advies betreffende uw brandbeveiliging. Uiteraard is dit van uiterst belang en mag dit niet luchtig opgenomen worden. Daarom huurt u best een expert zoals Yvo Pellens in. Wij geven u alle nodige raad en installeren de meest geavanceerde methodes en technologieën tegen brand en brandschade.

Wij installeren rook- en/of warmtedetectoren voor de waarneming van gevaar vooraleer de echte vlammen opkomen. Ook kunnen wij u van dienst zijn met de installatie en aansluiting van sprinklerinstallatie. Kortom, wij weten wat te doen om uw woonst of bedrijf optimaal te beveiligen!

Yvo Pellens uit Hechtel-Eksel kan u ook op allerhande andere vlakken van dienst zijn. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in elektriciteitswerken. Verder kunnen wij u helpen door groene energie te voorzien met zonnepanelen en uw gebouw optimaal te automatiseren met verscheidene domotica-toepassingen. Ook staan wij u bij met de databekabeling voor lokale netwerken voor data-, telefonie-, video- en controlesignalen.

Wenst u meer informatie over onze diensten? Zend ons dan zo snel mogelijk een berichtje via onze contactpagina. Wilt u een afspraak en bijkomende, vrijblijvende offerte? Bel ons dan! Wij staan u graag te woord.

Back to Top